Hogyan működik?

Egyszerűen és biztonságosan. Budapest első közösségi kerékpártárolóját a Mechwart liget mellett az Erőd utcában nyitottuk meg a II. Kerületi Önkormányzat és a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. támogatásával, elsőként a II. kerületi lakosok számára.

Ha szeretnéd kényelmesen, egy biztonságos, kamerával is védett, könnyen megközelíthető helyen tárolni a kerékpárodat, mindössze néhány perc alatt, online foglalhatsz helyet a bringádnak.

1. lépés: regisztráció

Amennyiben a II. Kerület Kártyádat 2023. június 1. előtt váltottad ki, akkor először látogass el kérlek a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. 1024 Budapest, Keleti Károly u. 15/A szám alatt lévő Ügyfélszolgálatra (nyitvatartási időről a http://www.masodikkeruletkartya.hu/ oldalon tájékozódhatsz) a kártyában található chip kódjának rögzítése céljából, és utána tudod elindítani a bringatarolo.hu oldalon a regisztrációt itt.

Ha 2023. június 1-jét követően váltottad ki a kártyádat, akkor nincs más teendőd, mint személyes adataidat, valamint a kerékpárod néhány jellemzőjét, illetve a II. Kerület Kártyád számát megadva regisztrálj a bringatarolo.hu oldalon itt.

Ha még nincs II. Kerület Kártyád, akkor itt olvashatsz az igénylés menetéről.

 

2. lépés: regisztráció visszaigazolása

Regisztrációt követően 24 órán belül ellenőrizzük a megadott adatokat és visszaigazoló e-mailt küldünk. 

 

3. lépés: helyszín kiválasztása és foglalása

A sikeres regisztrációt követően a Kerékpártárolóink menüpontban válaszd ki azt a közösségi kerékpártárolót, ahol szeretnéd tárolni a bringádat, foglalj le egy helyet! Az online bankkártyás fizetések a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósul meg. Ez egy biztonságos, bankfüggetlen fizetéselfogadó rendszer.

Foglalást követő 24 órán belül aktíváljuk II. Kerület Kártyádat, amiről értesítést küldünk neked.

 

4. lépés: használd a közösségi kerékpártárolót

A foglalást és a kártya aktiválását követően II. Kerület Kártyáddal tudod kinyitni a közösségi kerékpártárolót, a bejárati ajtónál lévő kártyaolvasóhoz való érintéssel. A közösségi kerékpártárolón belül saját lakatoddal zárd le az egyik támaszhoz a kerékpárodat.

1027 BUDAPEST, ERŐD UTCA 18. +36 20 770 8707 [email protected]